Čo je ready made s.r.o. a prečo sa oplatí

Datum: 05.06.2023

Založenie eseročky vám bude v ideálnom prípade trvať viac ako tri týždne, niekedy aj mesiac. Čaká vás celá paleta povinností spojených s administratívou a behaním po úradoch.

Čo je ready made s.r.o. a prečo sa oplatí

Nebudeme vás klamať – môžete zostať veľmi znechutení. Samozrejme, že všetko pôjde jednoduchšie s pomocou firiem, ktoré sa založeniu eseročiek venujú. Existuje však ešte jedna možnosť, a to ready made s.r.o..

Vsaďte na firmu alebo kúpte ready made s.r.o.

Všetky náležitosti, ktoré so sebou nesie založenie s.r.o., nezvládnete sami. Vo väčšine prípadov vám minimálne zmluvu musí vytvoriť advokát. Ale prečo platiť drahých advokátov, keď existuje iná možnosť? Na Slovensku nájdete firmy, ktoré za vás založia kompletne celú s.r.o.. Vy dodáte len údaje, vyberiete predmety podnikania a následne podpíšete zmluvy. V závislosti od toho či chcete podnikať ako platca, alebo neplatca DPH sa cena za založenie s.r.o. pohybuje od 200 € hore. Sami musíte uznať, že nejde o vysokú sumu a za ušetrený čas i nervy táto suma stojí.

Navyše je založenie s.r.o. svojpomocne rizikom v tom, že sa môžete počas procesu zakladania pomýliť. Všetky dokumenty vám obchodný register vráti s tým, aby ste chyby opravili. Vyhnite sa zbytočným prieťahom a nechajte všetko na ľuďoch, ktorí založili už stovky spoločností. Druhou možnosťou je kúpiť ready made s.r.o..

Čo je ready made s.r.o.

Ready made s.r.o. je eseročka, ktorá už bola založená. Založená bola na účely neskoršieho predaja, takže v jej histórii nenájdete žiadne pohľadávky alebo riziká. Seriózna firma vám o právnej a ekonomickej bezúhonnosti vystaví potvrdenie. Ready made s.r.o. má veľa výhod.

Výhody ready made s.r.o.

Najväčšou výhodou pri kúpe ready made s.r.o. je to, že podnikať začnete po podpise kúpnej zmluvy. Kúpa s.r.o. a podpis zmluvy má ihneď deklaratórny účinok. Približne po 7 dňoch bude spoločnosť kompletne prevedená na vaše meno.

Okrem toho je výhodou, že si môžete vybrať z rôznych spoločností s rozmanitými predmetmi podnikania, ktoré sú už zapísané do živnostenského registra.

Keďže má eseročka dlhú históriu, bude vaša spoločnosť vyzerať dôveryhodnejšie. Ide o budovanie imidžu ihneď od začiatku podnikania.

Ready made s.r.o. sa oplatí kúpiť domácim i zahraničným podnikateľom, ktorí potrebujú začať podnikať expresne rýchlo.

 

 

 

Čítané: 128 x