Neprestaňte v polke cesty. Pokračujte na Cisco CCNP

Datum: 30.05.2023

Ste už držiteľom Cisco CCNA certifikácie? Je čas posunúť svoje vzdelanie na vyššiu úroveň.

Cisco CCNP

Stavajte na svojich predošlých nadobudnutých vedomostiach na Cisco CCNP kurze. Tento kurz je pre pokročilých v Ciscu a má náročnejšiu úroveň, vďaka čomu vás jeho absolvovanie výrazne odlíši od konkurencie.

Posuňte sa ďalej s Cisco kurzom od Alef Training Center

Alef Training Center je renomovaný poskytovateľ IT školení s dlhoročnou skúsenosťou v oblasti sieťových technológií. Jeho Cisco kurzy sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné vedomosti a praktické skúsenosti potrebné na úspešné absolvovanie skúšok na Cisco CCNP certifikáciu. Inštruktori sú skúsení odborníci so širokým spektrom know-how, ktoré vám pomôže prekonať výzvy na tejto vyššej úrovni.

Získajte hlbšie znalosti a zručnosti

Cisco CCNP kurzy sú zamerané na hlbšie preniknutie do tém a technológií, ktoré sú súčasťou Cisco CCNP certifikácie. Budete sa zaoberať pokročilými konceptmi v oblasti sieťovej architektúry, smerovania a prepínačov, bezpečnosti sietí a ďalšími kritickými oblasťami. Tieto znalosti vám umožnia efektívne riešiť reálne problémy v sieťovom prostredí.

Vyberte si zo širokej ponuky školení

Či už preferujete osobné on-site Cisco kurzy či dištančnú online formu, Alef Training Center vám vo všetkom vyjde v ústrety. Ak sa chcete kurzu zúčastniť spolu s kolegami a kolegyňami, využite možnosť kurzov v rámci firemného vzdelávania. Stačí vám len vybrať formát a dátum, ktoré vám vyhovujú.

 

Čítané: 156 x